Leden

Wij zijn een groep welke iedereen die bij bij ons mee wil werken aan de droomdekentjes, van Harte welkom hetenKlik op de volgende afbeelding om als lid in te loggen:

Hoewel wij geen echte club zijn met bijvoorbeeld een ledenlijst of contributie, (iedereen die met ons mee wil doen is welkom, of je nu elke week of 1x in de maand komt) voelen wij ons wel betrokken en verbonden met elkaar, we hebben tenslotte allemaal hetzelfde doel: een mooie droomdeken maken voor een kind die daar behoefte aan heeft!
Inmiddels hebben we als groep bijna 600 droomdekentjes afgeleverd bij Stichting de Regenboogboom welke allemaal een heel goede en mooie bestemming hebben gekregen. We hebben zeer regelmatig contact met de grondleggers van Stichting de Regenboogboom waar wij onze dekentjes voor maken. Ook bezoeken wij de landelijke bijeenkomsten van deze Stichting waarop onder andere maaksters van de dekentjes bij elkaar komen om bijvoorbeeld allerhande weetjes en nieuwtjes op quiltgebied uit te wisselen.
We kennen geen contributie -de koffie of thee tijdens de bijeenkomsten betalen we allemaal zelf-, we hebben geen zware vergaderingen ('praten' doen we toch wel tijdens de bijeenkomsten) en hebben geen verplichtingen welke je zelf niet wilt.
Speciaal voor de leden van onze groep hebben we een apart gedeelte waarop nog veel meer te lezen is.
Alleen onze leden kunnen inloggen met de gegevens zoals zij die ontvangen hebben.3-jarig bestaan

We hebben ook nog wat foto's gevonden welke wat ouder zijn:
Foto's genomen tijdens het 3-jarig bestaan (oktober 2019):

2-jarig bestaan

Foto's genomen tijdens het 2-jarig bestaan (oktober 2018):
Afscheid van Carolyn

Foto's genomen tijdens het afscheid van de oprichtster Carolyn (wegens verhuizing naar VS) van onze groep (oktober 2018):
Op de ledenpagina staan nog veel meer foto's in ons fotoboek, Klik hier om in te loggen.