Volg ons op
Facebook:

INDEX
Van harte welkom op onze site!

Wie zijn wij?
Wij zijn een groep enthousiaste mensen die bij elkaar komen in de Weide Wereld te Vleuterweide en in De Schalm in De Meern, om droomdekentjes te naaien, breien en te haken in een ongedwongen, prettige sfeer. We helpen elkaar daar waar mogelijk om van elke deken een mooi eindresultaat te maken. We zijn kritisch op onze dekentjes maar realistisch: we doen wat we kunnen op een gezellige manier.


Deze droomdekentjes worden via de Stichting de Regenboom geschonken aan kinderen (binnen Nederland) die plotseling in moeilijke situaties terecht komen door ziekte, pesten, een scheiding, huiselijk geweld. een ongeluk etc.
Onder een droomdekentje vindt een een kind zijn eigen veilige droomplek die steun, warmte en kracht biedt om door een uitdagend proces te komen.
Zoals reeds gemeld, komen wij wekelijks bij elkaar in de Weide Wereld (maandagochtend van half tien tot ongeveer twaalf uur) en in de Schalm in De Meern (op woensdagochtend van half tien tot ongeveer twaalf uur)

Iedereen die het leuk vindt om met ons mee te doen (of gewoon eerst eens wil komen kijken) is uiteraard welkom! Als je bij ons binnen stapt helpen we je graag op weg om ook een eigen dekentje naar geheel eigen inzicht en ontwerp te maken met onze stofjes of van jezelf!
Mochten er vragen zijn, dan is er deskundige begeleiding aanwezig waarop je een beroep kunt doen. We hebben inmiddels als groep een brede ervaring van ruim 5 jaar op quiltgebied en kunnen je dus alle fijne kneepjes bijbrengen!

Wij zijn VANAF 14 JUNI 2021 elke week te vinden in de Huiskamers van de Wijk in Vleuten en De Meern:
Buurthuis
de Weide Wereld,
Teunisbloemlaan 48,
3452 CB Vleuterweide,
maandag
9.30 uur -12.00 uur
&
Sociaal Cultureel Centrum
De Schalm,
Oranjelaan 10,
3454 BT De Meern,
woensdag
9.30 uur -12.00 uur.
Iedereen is van harte welkom, loop gewoon binnen!